Hodetelefoner for familiens yngste medlemmer

Alt kan bestilles på nett, også hodetelefoner for de minste i familien. I vår digitale tidsalder er det ikke uvanlig at husstander har en eller flere hodetelefoner til overs.

For at dette skal være trygt og bra for barnet så er det nødvendig for dem å ha hodetelefoner som er tilpasset dem og deres hørsel.

Barnet trenger deg

Barna våre trenger hjelp med mye, det samme gjelder hørselen. Høy lyd kan skade hørsel over lengre tid. En kan da tenke seg at lyden er mulig å kontrollere, men det er viktig å glemme at barnet ikke er mulig å kontrollere.

Liker å utforske

Barn er naturlig innstilt på å utforske omgivelsene og verden rundt seg. Dette gjelder også volum knappen, den er spennende. Og selv om foreldre prøver å være smarte og oppfordre barnet til å ikke trykke på knappen så trykker barn på knappen. De kan da skru opp og ned lyden veldig fort, noe som ikke er helt heldig. Derfor er det utviklet egne hodetelefoner med barnevennlige motiver som hindrer at lyd overstiger et bestemt nivå. Disse hodetelefonene er tilpasset både barns hode og sensitive ører slik at hodetelefonene sitter godt og hørselen ikke blir skadet.